SYLWESTER 2024/2025

MENU

Zupa:

Zupa tajska z kurczakiem, bakłażanem i makaronem ryżowym

Danie główne:

Filet z piersi kurczaka w sosie parmezanowym z talarkami ziemniaczanymi i

miksem sałat z vinaigrette
II Danie główne:

Wołowina po chińsku z sezamem i ryżem

III Danie gorące:

Barszcz czerwony z rogalikiem drożdżowym z mięsem

Przystawki:
1. Selekcja mięs pieczonych (schab, karkówka, boczek) własnej receptury
2. Marynowany filet ze śledzia z cebulką i olejem
3. Rolada z kaczki po huzarsku z żurawiną
4. Jajka z kawiorem i krewetką
5. Deska serów
6. Wybór pasztetów z konfiturą z czerwonej cebuli
7. Sałatka z selera naciowego z ananasem, serem żółtym, papryką i porem
8. Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta
9. Ryba marynowana w occie
10. Płatki indyka w sosie z tuńczyka z kaparami
Słodki stół: mini desery, ciasta własnego wypieku
Napoje zimne i gorące oraz alkohol - bez limitu